Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με αφορμή την πραγματοποίηση του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, προτίθεται να αναλάβει και φέτος την πρωτοβουλία για την διεκπεραίωση της ομαδικής μας συμμετοχής σε ένα ή περισσότερα από τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή ομαδικής εγγραφής είναι η συμμετοχή 8 τουλάχιστον ατόμων σε κάθε αγώνισμα. Η ομαδική συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 2,5χλμ. κοστίζει 5€/άτομο ενώ στον αγώνα των 5 χλμ. κοστίζει 10€/άτομο.
Ανήλικοι συμμετέχοντες κάτω των δέκα ετών (10) θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους κατά τη συμμετοχή τους. Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου των 5χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου κοινωνικής Προσφοράς 2,5 Χλμ. μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.
Σημειώνεται ότι γονείς ή κηδεμόνες οι οποίοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά Αίτηση Συμμετοχής των παιδιών τους, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γονέα ή Κηδεμόνα  μετά την ηλεκτρονική καταχώριση της Αίτησης Συμμετοχής (μπορείτε να την τυπώσετε από τον σύνδεσμο  http://www.nafpliomarathon.gr/site/gr/entypa-diorganoshs).
Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ περιορισμένα και πιθανόν να εξαντληθούν οι διαθέσιμες θέσεις, παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται:
1.                 Να προχωρήσουν άμεσα σε ηλεκτρονική εγγραφή, στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.nafpliomarathon.gr/site/gr/online-eggrafi-symmetoxis με επιλογή τρόπου πληρωμής «κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό» και ακολούθως την επιλογή «ομαδική/σύλλογοι δρομέων» για το αγώνισμα που επιλεγεί. Στο πεδίο «Σύλλογος - Ομάδα / Club – Team» θα πρέπει να δηλωθεί ΣΥΠΕΑ/ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
2.                Να μας προσκομίσουν τον κωδικό της εγγραφής μαζί με το ποσό της οικονομικής συμμετοχής και την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Γονέα ή Κηδεμόνα εφόσον η εγγραφή αφορά το παιδί τους
το αργότερο τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00 το πρωΐ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους:
Γιαννούλα Λευτέρη: 2752360373
Μπόμπολη Νίκο: 2752360247